BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Biografie Bestfest 2011

Biografie Bestfest 2011

Bestfest 2011

B’ESTFEST 2011 este cea de-a patra editie B'estfest. Festivalul are loc in Bucuresti la iarba verde, in zilele de 1, 2, 3 iulie 2011. 

Vara aceasta, Emagic va organiza cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST intr-o noua locatie, in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari.

Pe malul unui lac umbrit de salcii, o suprafata verde de aproximativ 10 hectare urmeaza a fi transformata in B’ESTFEST CAMP, unde publicul va avea la dispozitie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival intr-un decor complet diferit de cel cu care fusese obisnuit pana acum.

Lineup B'estfest 2011

1 iulie

  • Skunk Anansie

2 iulie

3 iulie

  • Pendulum

B’ESTFEST va dispune incepand din acest an si de un spatiu generos de campare destinat publicului, intr-o zona in care vor exista toate facilitatile necesare pentru un „summer camp” veritabil. Festivalul va beneficia de o scena principala si mai multe arene secundare, publicul avand la dispozitie o varietate mult mai larga de experiente festivaliere, de la concerte la expozititii neconventionale, ateliere de creatie, spatii de relaxare, jocuri si targuri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri si restaurante.

De asemenea, scena principala va functiona pana dupa 12 noaptea, urmand a exista si zone de entertainment care vor activa pana dimineata. Departe de nebunia centrului orasului, dar suficient de aproape pentru o vizita de o zi pentru cei care nu vin cu cortul, B’ESTFEST CAMP promite sa devina locul ideal pentru a experimenta adevarata atmosfera a unui festival organizat la standarde occidentale.

„Din 2007 pana acum prietenii apropiati si cei din randul publicului fidel ne-au tot rugat sa mutam B’ESTFEST de pe betoane, pentru ca un festival inseamna mai mult decat o serie de concerte, este o experienta a libertatii neingradite. Asa ca am profitat de pauza din 2010 sa regandim conceptul de B’ESTFEST si am luat decizia ca anul acesta sa-l mutam intr-un spatiu intins, cu iarba verde, si sa-l aducem astfel mai aproape de sufletul publicului tanar, pentru care un festival inseamna in primul rand oportunitatea de a fugi de cotidian intr-un spatiu creat special pentru el. ” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Biletele pentru cea de-a patra editie B’ESTFEST vor fi puse in vanzare in curand, mai multe detalii despre programul festivalului precum si noi confirmari urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.   

Comentarii Bestfest 2011