BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Vino la B''estfest si invata sa faci fotografii profi de la un maestru

Vino la B''estfest si invata sa faci fotografii profi de la un maestru

Vino la B''estfest si invata sa faci fotografii profi de la un maestru

Zona Arts&Crafts din cadrul B’ESTFEST Park prinde din ce in ce mai mult contur transformandu-se intr-un spatiu creativ si spontan unde cei prezenti la festival au la dispozitie o multitudine de workshop-uri menite sa le stimuleze simtul frumosului.

Programelor deja anuntate li se mai adauga inca doua, de aceasta data pe partea de tehnica si arta fotografica. In zona Arts&Crafts se vor organiza workshop-uri de arta fotografica si expozitii foto, predominante fiind fotografiile de evenimente.

Tiberiu Crisan (Bestmusic.ro), unul dintre cei mai apreciati fotografi de concert din tara, va fi prezent in cadrul festivalului in cadrul unui workshop axat intocmai pe tematica festivalului.

Cu un portofoliu impresionant din care nu lipsesc artisti precum Santana, Metallica, Roisin Murphy, Manu Chao, Alice Cooper, Marilyn Manson sau REM, fotografiati la numeroase festivaluri de muzica printre care Sziget, Peninsula si chiar B’ESTFEST, Tiberiu va discuta despre tehnica si numeroase alte aspecte de care tinerii fotografi in devenire ar trebui sa tina cont in realizarea reportajelor fotografice la astfel de evenimente.

Mai multe detalii despre inscrierea la workshopul de fotografie su sumarul discutiilor sunt disponibile pe site-ul bestmusic.ro.

Faci poze? Hai la B''estfest 2011

B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere.

Line-up-ul festivalului va include trupe ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly si Hadouken!, dar si nume autohtone, printre care Suie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci. Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping.

Copiii sub 12 ani au gratuitate iar elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere, daca vin cu gasca de prieteni la festival.
Mai multe stiri despre: fotografii bestfest 
Publicat pe 24 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu