BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Parc de distractii la BestFest Summer Camp 2011

Parc de distractii la BestFest Summer Camp 2011

Parc de distractii la BestFest Summer Camp 2011

Vara aceasta B’ESTFEST Summer Camp vine nu doar cu trei zile de muzica pana in zori, ci si cu o serie de experiente inedite, care vor transforma islazul comunei Tunari intr-o adevarata `tabara` de vacanta.

Alaturi de terenul de lasertag amenajat in zona de Playground, B’ESTFEST va gazdui un adevarat parc de distractii, cu lanturi zburatoare, masinute `tamponabile`, carusel si trenulet pentru copii.

B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere), si include pe afis nume precum Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain, Flogging Molly, Hadouken!, Caspa, NAPT sau Nero.

Copiii au acces gratuit la festival daca au pana in 12 ani si vin insotiti de un adult, prin urmare oferta de distractii din B’ESTFEST Summer Camp nu-i putea ocoli tocmai pe cei mai mici dintre spectatori.

In cadrul zonei de Playground va fi amenajat un adevarat parc de distractii, cu o suprafata de aproximativ 1000 mp, care se adreseaza insa si adultilor, nu doar copiilor.

In pauzele dintre concerte sau in asteptarea show-lui trupei preferate, spectatorii isi vor putea petrece timpul pe pista cu masinute tamponabile sau dand o `tura` in lanturile zburatoare ori in caruselul pentru adulti.

Cei mai curajosi dintre cei prezenti se pot incumeta la o plimbare cu sky-lift-ul amplasat in aceasta zona, iar cei care vor sa isi masoare forta o pot face la aparatul de box electronic.

Copiii vor mai avea la dispozitie un carusel si un trenulet special dimensionate pentru ei, atmosfera de parc de distractii fiind completata desigur de nelipistele aparate de facut popcorn, vata de zahar si mere in zahar!

Biletele pentru aceasta editie Bestfest sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping.

Copiii sub 12 ani au gratuitate iar elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere, daca vin cu gasca de prieteni la festival.
Mai multe stiri despre: bestfest 2011 
Publicat pe 14 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu