BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Bestfest Summer Camp e ecofriendly

Bestfest Summer Camp e ecofriendly

Bestfest Summer Camp e ecofriendly

Anul acesta, la B’ESTFEST Summer Camp, cei prezenti se pot bucura pe langa muzica si de o multime de activitati si experiente noi.

Cei care doresc sa participe la jam-sessions sau sa se relaxeze intr-un hamac, savurand o salata racoritoare au la dispozitie zona Groove ON – alternative stage, in timp ce pasionatii de biciclete si ciclism isi pot achizitiona cele mai noi modele din zona de Bazzar unde vor fi disponibile bike-uri Stevens si echipamete de ciclism Zakudo.

B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere).

Groove ON – alternative stage presupune o zona octogonala amenajata de echipa Groove ON Radio ce va fi amplasata intre zonele Bazzar si Sports Area. Acesta va fi un loc de relaxare de unde nu vor lipsi hamacele realizate de MinorSwing si, bineinteles, muzica, pe parcursul celor trei zile de festival, fanii B’ESTFEST Summer Camp putand asculta cele mai variate ritmuri ( jazz, funk, broken-beat, reggae, idm, breakbeat, DNB, electro, hip-hop) intr-o serie de jam sessions si mix-uri revigorante in cadrul celui mai relaxant ambient Groove ON.

La B’ESTFEST Summer Camp, in zona de Bazzar, vor fi disponibile atat bike-urile Stevens cat si echipamentele de ciclism Zakudo. Cyclingul este la ora actula unul dintre cele mai practicate sporturi la nivel global. Fie ca este vorba de cycling indoor sau outdoor, acesta insemna in primul rand un stil de viata eco-friendly si mai presus de toate, extrem de sanatos.

Line-up-ul festivalului va include trupe ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly si Hadouken!, dar si nume autohtone, printre care se afla Suie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci.

Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping.

Copiii sub 12 ani au gratuitate iar elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere, daca vin cu gasca de prieteni la festival.
Mai multe stiri despre: bestfest 2011 
Publicat pe 16 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu