BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Bestfest Summer Camp: schimbarea la fata

Bestfest Summer Camp: schimbarea la fata

Bestfest Summer Camp: schimbarea la fata

Noutatile pe care cea de-a patra editie Bestfest le-a pregatit anul acesta fanilor sai sunt completate si de o `revigorare estetica` a intregului concept.

Schimbarea de imagine a fost realizata cu ajutorul unei echipe de tineri artisti plastici coordonata de Cristina Mihaela Radulescu, care si-au unit fortele pentru a da o fata noua, vesela si plina de culoare festivalului care anul acesta a devenit Summer Camp.

Cum anul acesta Bestfest s-a mutat la iarba verde, intr-o oaza de liniste, la aer curat si fara betoane, dar suficient de aproape de oras, intregul concept al festivalului s-a transformat, responsabil de noua imagine a festivalului fiind un grup de tineri artisti plastici foarte talentati, printre care: Octavian Constantin, Stefan Cociorvei, Raluca Craciun si Cristina Mina, Madalina Gogorita, Razvan Vidican, Traian Despot, Alexandra Mihailciuc si Cristina Mihaela Radulescu, coordonatoarea intregului proiect artistic.

Otto ( Octavian Constantin) creaza pentru Bestfest o serie de omuleti din sarma, hartie si banda adeziva, pe care publicul ii va putea descoperi prin diferitele locuri din cadrul Bestfest Park.

Stefan Cociorvei, Raluca Craciun si Cristina Mina isi arata maiestria in modelarea sarmei si a sforii si creaza minunate decoratiuni inspirate din natura sau din diferite culturi ce au o stransa legatura cu natura.

Madalina Gogorita este experta in arta origami, sute de piese realizate cu maiestrie putand fi admirate in cadrul festivalului. Razvan Vidican, Traian Despot, Alexandra Mihailciuc pregatesc o serie de harti si semne indicatoare vesele si colorate, pentru amuzamentul celor care cauta drumul spre scena, spre bazar sau oricare alta zona din Bestfest Park, fiind extrem de folositoare inclusiv in cazurile extreme in care publicul se rataceste.

Florin Panaitescu surprinde cele mai simpatice momente din timpul colorarii festivalului, in timp ce Cristina Mihaela Radulescu coordoneaza intreaga echipa de artisti responsabili cu decorul intregului festival.

De la copaci ecologici plini de culoare realizati din lemn si sarma la figurine vesele si structuri metalice cu ravase pe care si fanii festivalului le pot scrie, totul se pregateste intens pentru noua editie Bestfest care isi va deschide portile in mai putin de 2 zile.

Bestfest Summer Camp 2011 va avea loc weekend-ul acesta, 1-3 iulie, pe islazul comunei Tunari, langa lacul Pasarea.

Mai multe stiri despre: festivaluri 2011  concerte 2011  bestfest 2011 
Publicat pe 29 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu