BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Bestfest te vrea eco si-ti da bicicleta!

Bestfest te vrea eco si-ti da bicicleta!

Bestfest te vrea eco si-ti da bicicleta!

Pentru ca incepand din acest an Bestfest imbraca haine `verzi`, organizatorii recomanda publicului sa adopte aceeasi atutudine eco, punand la dispozitia sa biciclete ce pot fi inchiriate de la statia de Metrou Pipera special pentru transportul pana in Bestfest Park.

Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere).

Fanii Bestfest au o sansa in plus sa se implice in cadrul programului de responsabilizare ecologica alegand ca mijloc de transport pana la festival (unde va exista o parcare special amenajata!) una dintre cele mai eco-friendly variante: bicicleta. Bicicletele sunt puse la dispozitie de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank in cadrul programului StudentOBike si se inchirieaza doar pe baza buletinului si a biletului de intrare la festival pe o perioada de maxim 24 de ore.

Tot o alternativa de transport mai prietenoasa cu mediul inconjurator este si sistemul carpooling: un mecanism simplu prin care mai multi calatori care merg in aceeasi directie impart aceeasi masina. Pentru a fi mai usor de gasit "partenerii de drum”, cei interesati se pot inscrie ca soferi cu locuri disponibile in masina sau ca pasageri, pe site-ul www.cumasina.net, la sectiunea concerte Bestfest.

Pentru o atitudine eco, dar si pentru utilitate, este recomandata folosirea mijloacelor de transport in comun, disponibile inclusiv pe timp de noapte.

In zilele de festival va functiona o linie speciala, pusa la dispozitie de RATB, cu traseu de la Piata Charles de Gaulle (langa statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere, pana la Bestfest Park, si microbuzul 445 ce poate fi luat de pe refugiul de tramvai al liniei 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la Statia Baneasa S.A. Ambele vor circula inclusiv pe timp de noapte iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere a festivalului.

Doua microbuze Ford Transit vor asigura transportul tur si retur intre statia de autobuz si maxi-taxi si intrarea in spatiul de festival.
Mai multe stiri despre: festivaluri 2011  concerte 2011  bestfest 2011 
Publicat pe 30 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu