BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Castigatorii UK Festival Awards 2011

Castigatorii UK Festival Awards 2011

Castigatorii UK Festival Awards 2011

Glastonbury, Ed Sheeran, Bestival si Y-Not sunt doar cateva dintre festivalurile castigatoare la cea de-a opta editie UK Festival Awards 2011, desfasurata aseara.

Ceremonia UK Festival Awards a avut loc, ieri, la Roundhouse, in Londra. Cu aceasta ocazie, au fost oferite 16 trofee celor mai buni artisti si organizatori de evenimente din Europa.

Festivalurile Glastonbury, Creamfields si Sonisphere se numara printre castigatori. Y-Not a fost singurul ce a primit doua premii: Best toilets si Grass Roots. In cadrul ceremoniei a fost premiat si cantaretul englez Ed Sheeran (Best Breakthrough Artist), in varsta de 20 de ani.

Anul acesta, in concurs a intrat si un festival romanesc. B'ESTFEST a fost nominalizat la categoria Best Overseas Festival, dar nu a castigat marele premiu. Acesta a fost decernat organizatorilor festivalului Outlook, din Croatia.

Ceremonia UK Festival Awards este considerata Oscarul festivalurilor. Premiile sunt decernate, anual, pentru diferite categorii ce tin de organizarea de festivaluri si concerte. In competitie se pot inscrie evenimentele ce au avut loc in Marea Britanie. Totusi, exista si o categorie pentru restul tarilor europene. Castigatorii sunt votati de catre public, pe site-ul oficial al festivalului .
Mai multe stiri despre: Bestfest  Bestival  Glastonbury  festivaluri  ed sheeran  UK Festival Awards 2011 
Publicat pe 16 Noiembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu