BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Doua noi nume confirmate in Dance Arena dupa concursul B’estvibe

Doua noi nume confirmate in Dance Arena dupa concursul B’estvibe

Doua noi nume confirmate in Dance Arena dupa concursul B’estvibe

Astazi, incepand cu ora 16:00, se deschid portile celui mai asteptat festival al verii – B’estfest Summer Camp.

Se anunta trei zile si trei nopti de distractie pana dimineata, publicul avand la dispozitie patru scene si alte patru terase cu muzica live, precum si o multime de DJ set-uri spectaculoase in Dance Arena.

Caspa & MC Rod Azlan, Nero, NAPT sunt cele trei nume internationale confirmate in Dance Arena, line-up-ul fiind completat de cei mai apreciati DJ romani printre care se numara: Gojira, Marika, D-Laid, Limun si K-lu, Yuffa & Hardcore, Amon, Snow si nu in ultimul rand DJ Malex & Iusin si Dj Keeble, castigatorii concursului B’estvibe organizat pe pagina oficiala de Facebook a festivalului.

Concursul B’estvibe s-a desfasurat in intervalul 19 iunie 2011, ora 00:00 – 27 iunie 2011, ora 18:00, iar in cursa s-au inscris peste 80 de concurenti. Fiecare concurent si-a putut posta mixul pe wall-ul B’estfest Romania, fanii festivalului votandu-si favoritii pe tot parcursul perioadei de concurs. S-au inregistrat peste 8000 de voturi, existand astfel o competitie acerba intre primii cinci DJ inscrisi in concurs.

La incheierea perioadei de votare mixurile postate de concurenti au fost evaluate de membrii juriului: Gojira, Marika si Yuffa&Hardcore, in urma sesiunilor de ascultare fiind desemnati castigatori pe DJ Malex & Iustin si Dj Keeble. La doar douazeci de ani Keeble se poate lauda cu o serie de petreceri extrem de reusite organizate in cluburile din Iasi si chiar o emisiune saptamanala la postul de radio drums.ro Radio.

Diseara incepand cu ora 21:00 Keeble va pune muzica in Dance Arena, urmand ca sambata, 2 iulie sa fie randul lui Malex & Iustin sa incinga atmosfera incepand cu ora 22:00. Mix-ul realizat de cei doi a strans in mai putin de doua saptamana peste 1000 de like-uri.
Mai multe stiri despre: festivaluri 2011  concerte 2011  bestfest 2011  b'estvibe 
Publicat pe 01 Iulie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu