BestMusic.ro » Bestfest 2011 » E oficial: B'estfest revine in 2011, cu Skunk Anansie si Pendulum 

E oficial: B'estfest revine in 2011, cu Skunk Anansie si Pendulum 

E oficial: B'estfest revine in 2011, cu Skunk Anansie si Pendulum 

Festivalul B'estfest se intoarce in 2011, dupa un an de pauza, anunta Emagic.

Primele nume confirmate la B'estfest 2011 sunt Skunk Anansie (ii anuntasem de ieri) si Pendulum.

Festivalul are loc in ziele de 1, 2 si 3 iulie 2011 si schimba locatia traditionala (Romexpo) cu iarba verde din nordul Bucurestiului.

B'estfest 2011 e localizat la zece minute de Piata Presei Libere, in zona Pipera-Tunari, pe malul unui lac unde o suprafata de zece hectare se va transforma in B'estfest Camp.

Mai multe detalii - in comunicatul oficial:

Publicul va avea la dispozitie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival intr-un decor complet diferit de cel cu care fusese obisnuit pana acum.

B’ESTFEST va dispune incepand din acest an si de un spatiu generos de campare destinat publicului, intr-o zona in care vor exista toate facilitatile necesare pentru un "summer camp” veritabil.

Festivalul va beneficia de o scena principala si mai multe arene secundare, publicul avand la dispozitie o varietate mult mai larga de experiente festivaliere, de la concerte la expozititii neconventionale, ateliere de creatie, spatii de relaxare, jocuri si targuri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri si restaurante.

De asemenea, scena principala va functiona pana dupa 12 noaptea, urmand a exista si zone de entertainment care vor activa pana dimineata. Departe de nebunia centrului orasului, dar suficient de aproape pentru o vizita de o zi pentru cei care nu vin cu cortul, B’ESTFEST CAMP promite sa devina locul ideal pentru a experimenta adevarata atmosfera a unui festival organizat la standarde occidentale.

"Din 2007 pana acum prietenii apropiati si cei din randul publicului fidel ne-au tot rugat sa mutam B’ESTFEST de pe betoane, pentru ca un festival inseamna mai mult decat o serie de concerte, este o experienta a libertatii neingradite. Asa ca am profitat de pauza din 2010 sa regandim conceptul de B’ESTFEST si am luat decizia ca anul acesta sa-l mutam intr-un spatiu intins, cu iarba verde, si sa-l aducem astfel mai aproape de sufletul publicului tanar, pentru care un festival inseamna in primul rand oportunitatea de a fugi de cotidian intr-un spatiu creat special pentru el. ” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Zilele viitoare aflam detalii despre bilete si alti artisti care vor canta la B'estfest 2011.

Site oficial: www.bestfest.ro
Mai multe stiri despre: bestfest 2011 
Publicat pe 17 Februarie 2011 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu