BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Noi confirmari la B'Estfest Summer Camp 2011

Noi confirmari la B'Estfest Summer Camp 2011

Noi confirmari la B'Estfest Summer Camp 2011

Din 2011, la B’ESTFEST Summer Camp party-urile tin pana dimineata.

Dupa ce trei dintre cele mai apreciate nume internationale ale genului - Caspa, Nero si NAPT – au confirmat prezenta in programul festivalului, e randul DJ-ilor romani sa completeze lista, acestora alaturandu-se pe scena Dance Arena si duo-ul bulgar Sirus & Methodikal.

Din line-up-ul acestui an va face parte si Petrol – un trio de rock psihedelic originar din Serbia. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari, langa lacul Pasarea, la doar zece minute de Piata Presei Libere.

Iata noile nume confirmate la B'Estfest Summer Camp:

Gojira - 1 iulie

Leizaboy (AnonimTM) – 1 iulie

Sirius & Methodikal – 1 iulie

Unlocka – 1 iulie

Marika - 2 iulie

D-Laid - 2 iulie

Dj Bully -2 iulie

Limun & K-lu -3 iulie

Yuffa&Hardcore – 3 iulie

Amon – 3 iulie

Snow – 3 iulie

Petrol – 2 iulie

Biletele pentru festival sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate online, de pe myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).

De asemenea, elevii si studentii care vor sa mearga cu gasca la festival, pot beneficia de o reducere de 50% din pretul biletelor.
Mai multe stiri despre: bestfest 2011 
Publicat pe 10 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu