BestMusic.ro » Bestfest 2011 » O noua nominalizare pentru B’ESTFEST la European Festival Awards!

O noua nominalizare pentru B’ESTFEST la European Festival Awards!

O noua nominalizare pentru B’ESTFEST la European Festival Awards!

O noua performanta se inscrie in palmaresul B’ESTFEST Summer Camp, editia din 2011 a festivalului primind recent o noua nominalizare, de aceasta data in cadrul European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival, castigatorii urmand a fi alesi in urma voturilor exprimate pe site-ul oficial al evenimentului, pana pe data de 6 decembrie a acestui an.

Aceasta este cea de-a doua nominalizare pe care B’ESTFEST o primeste pentru editia din acest an, dupa ce in urma cu doar cateva saptamani a fost inclus in cursa pentru un UK Festival Award la categorie Best Overseas Festival, rezultatele acestor voturi urmand a fi anuntate pe 15 noiembrie. B’ESTFEST Summer Camp 2011 s-a desfasurat intr-o locatie noua, in Tunari, langa Bucuresti, denumita B’ESTFEST Park, ce va fi gazda festivalului si pentru urmatoarea editie programata pentru 6-8 iulie 2012.

B’ESTFEST Summer Camp a fost inclus si de aceasta data in clasamentul celor mai bune festivaluri europene, prezenta sa in randul evenimentelor cu traditie reprezentand o dovada in plus a potentialului cultural si turistic pe care B’ESTFEST il are pentru Romania. Cei care vor sa sustina festivalul in cursa pentru un European Festival Award o pot face accesand site-ul http://eu.festivalawards.com/vote/, prin votul lor inscriindu-se automat intr-o tombola ale carei premii constau in invitatii la festivalurile declarate castigatoare. Perioada de votare se incheie pe 6 decembrie, urmand ca rezultatele sa fie anuntate in cadrul unei ceremonii live ce va avea loc pe 11 februarie 2012.

Nominalizarile din cadrul European Festival Awards si UK Festival Awards nu sunt primele performante internationale de acest gen pentru B’ESTFEST care a fost nominalizat la categoria Best Overseas Festival si in anul 2009, dupa ce in 2008 fusese deja inclus in lista celor mai bune festivaluri in cadrul Best European Festival Awards. Faptul ca B’ESFEST este nominalizat alaturi de cele mai apreciate evenimente internationale de acest gen reprezinta un motiv in plus pentru a dezvolta intregul concept de "summer camp” inaugurat anul acesta.

Editia din 2012 a festivalului va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie in acelasi B’ESTFEST Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari, pastrand tiparul lansat in 2011: un oras in miniatura in care publicul se poate delecta cu muzica live, atractiile unui parc de distractii, proiectii de film, zone de sport si relaxare, workshop-uri, expozitii si multe alte activitati creative. Informatii privind editia din 2012 a festivalului pot fi gasite pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook http://www.facebook.com/Bestfest.Romania) si Twitter (http://twitter.comBestfest_ro) ale evenimentului.
Publicat pe 26 Octombrie 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu