BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Popa Sapka si Smallman, confirmati la Bestfest 2011

Popa Sapka si Smallman, confirmati la Bestfest 2011

Popa Sapka si Smallman, confirmati la Bestfest 2011

Line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp se completeaza cu inca doua nume, trupa timisoreana de `Balkan Pop-Ska` Popa Sapka, si Smallman, grup originar din Bulgaria ce imbina cu success rockul alternativ cu instrumente traditionale si influente metal.

Formata din Dima Bodarev – vocal si acordeon, Mircea Radu – chitara si balalaika, Dani – bas, Vologhea – clape si FX special, Baba – tobe si percutie, Popa Sapka a luat fiinta in Timisoara, in anul 2009, si a devenit in scurt timp preferata tuturor petrecerilor din oras, piesele lor pline de energie ridicand de fiecare data publicul in picioare.

Stilul muzical eclectic - cu influente ska, reggae, punk, rock, alternative, hardcore, gipsy si folk, si versurile pline de simboluri ce combina limbile engleza, romana, rusa si gagauza le-au adus o multime de fani si conerte, si nu doar in Romania, ci si prin restul Europei. Popa Sapka va canta in cadrul B’ESTFEST Summer Camp pe 1 iulie.

Popa Sapka - America Evropa

Cel de-al doilea nume ce completeaza line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp este Smallman, din Bulgaria, confirmata in cadrul festivalului prin parteneriatul dintre B’ESTFEST si Spirit of Burgas.

Autodefinindu-si stilul ca fiind `muzica fara frontiere`, Smallman imbina rock-ul alternativ cu sonoritati metal si etno, muzica lor remarcandu-se prin folosirea... cimpoiului. Tocmai exotismul acestui stil a reprezentat cartea de vizita a trupei care a devenind in scurt timp de la debut una dintre cele mai populare trupe din Bulgaria. Dupa o serie de concerte sustinute in cadrul celor mai cunoscute festivaluri din tara natala, succesul trupei a capatat si mai mare amploare, devenind extrem de cautata si dincolo de granita.

In vara acestui an, Tzvetan Khadjiiski – voce, cimpoi, percutie, Ivan Todorov – chitara, Stefan Penev – bass si Andon Trapkov – tobe vor fi prezenti pe scena B’ESTFEST Summer Camp 2011 pe 3 iulie.

Smallman - Labyrinth of Present
Mai multe stiri despre: bestfest 2011 
Publicat pe 21 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu