BestMusic.ro » Bestfest 2011 » Zece studenti din Marea Britanie se alatura echipei Bestfest Summer Camp

Zece studenti din Marea Britanie se alatura echipei Bestfest Summer Camp

Zece studenti din Marea Britanie se alatura echipei Bestfest Summer Camp

Anul acesta, echipei Bestfest Summer Camp i se vor alatura zece studenti englezi, din cadrul Universitatii Metropolitan din Leeds – UK Centre for Events Management.

Pe parcursul celor trei zile de festival, cei zece studenti – care s-au implicat si in organizarea altor festivaluri din lume, vor avea ocazia sa participe la Bestfest si sa observe activitatea echipei de productie.

Dat fiind faptul ca 2011 este Anul Voluntariatului, schimbul de experienta propus de catre Bestfest si Brigada de Voluntari a fost primit cu entuziasm, Gleen Bowdin, presedintele Centrului de Management Events din cadrul Universitatii Metropolitan din Leeds laudand initiativa si oferindu-si sprijinul in dezvoltarea si implementarea acestui proiect:

`Suntem incantati ca studentii nostri vor avea sansa extraordinara de a participa la Bestfest Summer Camp si a vedea cum decurg lucrurile in spatele scenei, in echipa de organizare. Implicarea in diferite festivaluri si evenimente internationale ofera studentilor posibilitatea de a pune in practica teoria invatata si adaugand in acelasi timp sprijin calificat`.

Transportul tinerilor din Marea Britanie se va face prin parteneriatul cu linia aeriana Wizz Air, care a facilitat zborurile celor zece studenti britanici dornici sa experiementeze atmosfera de festival din tara noastra.

Lucrul in cadrul unei echipe de sute de oameni venind din medii si tari diferite va aduce beneficii atat pentru experienta de viata a studentilor din Mare Britanie, cat si pentru membrii echipei cu care vor interactiona, spun organizatorii.
Mai multe stiri despre: festivaluri 2011  concerte 2011  bestfest 2011 
Publicat pe 28 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu