BestMusic.ro » B'estfest 2012 » Ai pana in 26 de ani? Vino cu gasca la B'estfest si va luati biletele la jumatate din pret

Ai pana in 26 de ani? Vino cu gasca la B'estfest si va luati biletele la jumatate din pret

Ai pana in 26 de ani? Vino cu gasca la B'estfest si va luati biletele la jumatate din pret

B'estfest Summer Camp continua promotia speciala lansata anul trecut si incurajeaza elevii, studentii si tinerii care si-au incheiat recent studiile sa vina in gasca la cel mai tare festival al verii, beneficiind astfel de un discount substantial din pretul biletului.

Festivalul se va desfasura in B'estfest Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari, in perioada 6-8 iulie, printre artistii confirmati pana in prezent numarandu-se Garbage, Pulp, Caro Emerald, Modestep, Andy C, Milow, Dope D.O.D, Obituary, Meshuggah si multi altii.

B'estfest Summer Camp reintroduce si pentru aceasta editie de festival conceptul de gasca, punand la dispozitia fanilor posibilitatea de a-si achizitiona bilete cu o reducere de 50% din pretul intreg.
Daca se strang in grupuri de cate 5 persoane, elevii, studentii si tinerii cu varsta maxima de 26 de ani pot cumpara bilete la jumatate de pret, respectiv 62,5 lei pentru acces de o zi (in loc de 125 lei), sau 132, 5 lei pentru un abonament de trei zile (in loc de 265 lei), la care se poate adauga, la cerere, un voucher in valoare de 15 lei pentru zona de camping. Cei care doresc sa beneficieze de aceasta promotie si sa mearga cu gasca la festival, trebuie sa trimita un email pe adresa bestfest[at]myticket[punct]ro in care sa includa cele cinci nume ale membrilor grupului, Codul Numeric Personal si o copie a legitimatiei de student/elev (acolo unde este cazul) a fiecarei persoane.

Mai multe informatii referitoare la promotie vor fi disponibile pe site-ul MyTicket, www.myticket.ro si la numarul de telefon 0720 245 383, oferta fiind valabila pana la data de 15 iunie. De asemenea, copiii cu varsta de maxim 12 ani vor avea acces gratuit la festival numai in compania unui adult.

Biletele pentru B'estfest Summer Camp sunt disponibile la pretul de 125 de lei pentru o singura zi, 265 lei pentru toata durata festivalului si 15 lei pentru voucherul care ofera acces in zona de camping, putand fi achizitionate din retetelele afiliate Myticket.ro. Pe durata festivalului, biletele se vor putea cumpara de la intrare in schimbul sumelor de 150 de lei pentru o singura z si 285 de lei pentru abonament.
Mai multe stiri despre: festivaluri 
Publicat pe 12 Aprilie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram