BestMusic.ro » BESTIVAL 2007 » Voteaza B’ESTFEST la Best European Festival Award!

Voteaza B’ESTFEST la Best European Festival Award!


Aflat la a doua editie, festivalul B’ESTFEST, organizat de Emagic, a fost deja nominalizat pentru titlul de cel mai bun festival din Europa, in cadrul Best European Festival Award.

Membru inca din 2007 al comunitatii Yourope, asociatia in care sunt inscrise 40 dintre cele mai importante festivaluri europene (printre care si Exit Serbia, Lowlands Olanda sau Rock'n'Coke Turcia), B’ESTFEST participa anul acesta in competitia pentru titlul de Cel Mai Bun Festival European.
Sustinut de asociatia Yourope in parteneriat cu Virtual Festivals Europe , corncursul reprezinta echivalentul european pentru UK Festival Awards.

Castigatorul va fi ales in urma voturilor expimate online pe site-ul oficial al concursului, cei care vor vota avand sansa de a castiga doua bilete la editia din 2009 a festivalului castigator. Pe 13 octombrie 2008 va fi anuntata lista primelor 10 festivaluri ramase in concurs urmand ca votarea sa continue pana pe 20 octombrie.

Cel mai bun festival al Europei va fi anuntat in mod oficial in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Londra pe 30 octombrie, la aceeasi data urmand a fi facut public si numele fericitului castigator al celor doua bilete.

Cei care doresc sa voteze B’ESTFEST pe lista celor mai bune festivaluri europene o pot face pe site-ul bestfest.ro, intrand astfel in competitia pentru invitatiile la cel mai tare festival al Europei!

Sursa: Emagic Entertainment

Daca vrei sa retraiesti momentlele petrecute la Bestfest 2008, sau daca n-ai ajuns la festival si vrei sa vezi cum a fost, vezi GALERIA FOTO realizata de Bestmusic.
Mai multe stiri despre: premii  B`ESTFEST  festival 
Publicat pe 07 Octombrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram