BestMusic.ro » Beyonce » Beyonce a lansat albumul "Lemonade"

Beyonce a lansat albumul "Lemonade"

Beyonce a lansat albumul "Lemonade"

Albumul vizual "Lemonade" a fost lansat pe data de 23 Aprilie pe HBO dupa o intensa campanie de publicitate care a impanzit majoritatea site-urilor de socializare cu mici emoticoane-lamai.

Noul album al artistei este mai mult decat un simplu material muzical. Proiectul "Lemonade" a implicat o serie de artisti celebri precum Kendrick Lamar, The Weeknd, Diplo, James Blake, Boots, Mike WiLL Made-It, Kevin Garrett, Vampire Weekend's Ezra Koenig, Melo-X, Just Blaze, Mike Dean, Vince Berry II, Derek Dixie, Wynter Gordon, Ben Billions, Dannyboystyles, Johnny Coffer si Swae Lee, dar si din piese extrem de cunoscute precum "When The Levee Breaks" (Led Zeppelin), "Walk On By" (Burt Bacharach) sau "SpottieOttieDopalicious" (OutKast).

"Lemonade" tracklist:

Pray You Catch Me

Hold Up

Don't Hurt Yourself feat. Jack White

Sorry

6 Inch feat. The Weeknd

Daddy Lessons

Love Drought

Sandcastles

Forward feat. James Blake

Freedom feat. Kendrick Lamar

All Night

Formation

Noul album al artistei este unul conceptual si biografic deoarece aceasta exploreaza intr-o anumita masura modul in care Beyonce a asimilat viata muzicala pe care a avut-o. Fiecare piesa ascunde cate un mesaj emotionant si este deschisa pentru a fi interpretata in functie de trairile fiecarui ascultator.
Mai multe stiri despre: album nou 2016 
Publicat pe 26 Aprilie 2016 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu