BestMusic.ro » Beyonce » Beyonce planuieste o reuniune Destiny`s Child 

Beyonce planuieste o reuniune Destiny`s Child 


Beyonce Knowles planuieste o reuniune a trupei Destiny`s Child, dar fara ca tatal ei sa mai fie implicat. Una dintre cele mai de succes trupe de fete a fost fromata de Beyonce, Michelle Williams si Kelly Rowland. Destiny`s Chils si-au castiga faima la finalul anilor `90 , dar din pacate au decis ca este cazu sa mearga pe drumuri separate in 2006.

Dupa ce saptamana trecuta s-au reunit pentru o interpretare surpriza, cele trei au anuntat ca isi doresc sa inregistreze un album prin care sa sarbatoreasca zece ani de la formarea trupei. Si asta nu e tot! Cele trei componente isi doresc de asemenea sa plece si intr-un turneu. Reuniunea surprinzatoare a avut loc sambata seara in cadrul galei Stellar Awards, o gala de decernare a premiilor gospel. Michelle Williams, Beyonce si Kelly Rowland au urcat pe scena si au interpretat piesa "Say Yes".

Chiar daca cele trei nu mai formeaza un grup din 2004, ele s-au sustinut in tot acest timp. Williams, Beyonce si Rowland au mai aparut impreuna in videoclipul lui Beyonce "Superpower", in cadrul show-ului pe care Beyonce l-a sustinut la Superbowl in 2013 si in cel mai recent clip al lui Michelle Williams, "Say Yes".

Se pare ca tatal lui Beyonce nu va mai fi implicat in niciun fel si va fi lasat "pe afara".

Un apropiat al grului a vorbit pentru Daily Mail si a spus:

"Although Destiny's Child is made up of the three ladies, Beyonc's father and former manager Mathew Knowles owns one-fourth of the group as well.Anytime they do anything under the name Destiny's Child, he has involvement in it and money from it."

Se pare ca in acest moment singura problema este Matthew, tatal in varsta de 63 al lui Beyonce. El le-a manageriat carierele individuale ale celor trei fete, la fel ca si activitatea grupului Destinys Child. In 2009, Kelly a fost prima care l-a concediat, apoi Michelle in 2010 si in 2011, Beyonce a decis sa isi concedieze propriul tata dupa ce acesta i-a furat banii.

"The problem is they can't figure out how to nix Mathew from the deal. They all want more than anything to give the fans one last run of the group, especially since they all have their own individual success, but don't want to deal with Mathew.", a mai declarat acelasi apropriat.
Mai multe stiri despre: revenire  reunire  trupe fete 
Publicat pe 07 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram