BestMusic.ro » Beyonce » Beyonce risca sa plateasca daune de 100 milioane dolari unei companii de jocuri video

Beyonce risca sa plateasca daune de 100 milioane dolari unei companii de jocuri video


Beyonce risca sa scoata din buzunar nu mai putin de 100 milioane de dolari, dupa ce a fost data in judecata de catre o companie producatoare de jocuri video.

Un judecator a permis companiei Gate Five sa continue procedurile legale impotriva cantaretei americane. Beyonce este acuzata ca a renuntat brusc la un contract cu firma americana de jocuri video, drept pentru care compania ii cere daune de 100 milioane de dolari, scrie Nme.com.

Gate Five a hotarat sa o dea in judecata pe frumoasa cantareata americana dupa ce artista a renuntat la o intelegere in valoare de 20 milioane de dolari, care presupunea includerea sa intr-un joc video cu senzori de miscare, "Starpower: Beyonce".

Avocatii lui Beyonce sustin ca artista avea dreptul sa se retraga, intrucat contractul nu fusese finalizat, insa compania insista ca Beyonce a abandonat proiectul fara nicio notificare, fapt care a dus la pierderea investitiei si concedierea a 70 de persoane.

Compania Gate Five a demarat procedurile legale in cursul anului trecut. In urma permisiunii obtinute de la judecatorul Charles Ramos, procesul va continua. Autor: D.S.
Mai multe stiri despre: procese  procese vedete 
Publicat pe 14 Mai 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram