Bilete Concert IDK - Cartea Junglei la Arenele Romane - 12 apr, ora 20:00 - Arenele Romane

Concert IDK - Cartea Junglei la Arenele Romane

Arenele Romane, București

vineri, 12 aprilie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 12 aprilie va asteptam la Arenele Romane in cort incalzit la un show IDK - Cartea Junglei. Bilete gasiti si la intrare.

GUESTS: OSCAR, MGL, RAVA, SATRA BENZ, MARKO GLASS si BVCOVIA

Warmup DJ DESVALIDO

OPENING: ARIS X EDI / candyboii

Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet. Minorii cu 14 ani impliniti pot veni neinsotiti de un adult la concert.
În ciuda vârstei fragede, IDK ne-a arătat deja că este o forță de neoprit a generației lui și a demonstrat că are ceva nou de adus pe scena muzicii urbane din România. Născut și crescut în Buzău, s-a folosit de experiențele lui de pe străzile orașului pentru a scrie versuri care, puse pe beaturi de hip-hop și trap, au făcut publicul să rezoneze imediat. Primul lui album, „NONCHALANT”, lansat în 2022, la un an după debutul lui muzical, a fost apreciat imediat de iubitorii de trap, aducând colaborări cu Marko Glass, Berechet, Blanco și Niku. În momentul de față, albumul „NONCHALANT” deține trei discuri de platină, urcând ușor dar sigur spre al patrulea.În 2023, IDK a lansat albumul “CARTEA JUNGLEI” care include piesa fenomen CLEOPATRA și PORNO POP IT alături de Șatra B.E.N.Z.. “CARTEA JUNGLEI” a dominat topul albumelor de hip-hop timp de câteva săptămâni de la lansare
 
Concertul are loc in cort incalzit. 
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Un eveniment BestMusic Live
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL