Bilete Erika Isac la Arenele Romane - 13 sep - Arenele Romane

Erika Isac la Arenele Romane

Arenele Romane, București

vineri, 13 septembrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP

Primele 200 de bilete. Cu loc in sectoarele K si E. Include poster cadou, earlyentry si acces si in zona Golden Circle.

200 lei16873 lei
Golden Circle

Primele 200 de bilete. Fara loc, in fata scenei

150 lei10695 lei
Acces general

Primele 200 de bilete. Fara loc in spatele categoriei Golden Circle sau cu loc in tribune, in afara de sectoarele K si E

120 lei8635 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Erika Isac canta pe 13 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 200 de bilete au pret earlybird. Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală. Flow-ul, carisma, tupeul și mesajul vin din anii de experiență pe care i-a adunat, ani pe care vrea să îi sărbătorească alături de voi la cel mai mare concert al ei de până acum. Așadar, dacă versul artistei vă vorbește și vă spune ceva, dacă dansează fetele, nu înțeleg care-i problema și vreți să vă simțiți la fel de liberi, sunteți așteptați pe 13 septembrie la Arenele Romane! Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet. Minorii cu 14 ani impliniti pot veni neinsotiti de un adult la concert.
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- VIP (cu loc in sectoarele K si E) - 159 lei in earlybird, 179 lei in presale si 200 la intrare 
- Golden Circle (fara loc, in fata scenei) - 99 lei in earlybird, 119 in presale si 150 la intrare
- Acces General (cu loc in Arena sau fara loc in spatele Golden Circle) - 79 lei in earlybird, 99 lei in presale si 120 lei la intrare
 
Biletele VIP asigura acces si in zona Golden Circle din fata scenei dar si earlyentry.
 
Nu exista varsta minima de participare. 
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live, Forward & Global Records
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL