BestMusic.ro » Bill Kaulitz » Bill Kaulitz le da gata pe fane cu noul sau look (poze)

Bill Kaulitz le da gata pe fane cu noul sau look (poze)

Bill Kaulitz le da gata pe fane cu noul sau look (poze)

Liderul formatiei Tokio Hotel, Bill Kaulitz, le-a dat gata pe fanele sale, dupa ce a aparut la un eveniment cu un look nou, mult mai masculin si mai sexy decat inainte.

Bill Kaulitz a fost de nerecunoscut la un eveniment din Los Angeles. Cantaretul s-a prezentat cu un pierce nou in buza, cu tatuajul de pe trunchi la vedere si nu in ultimul rand cu barba, ceea ce i-a dat un aer masculin, sexy si atragator, noteaza presa din Germania.

Cat despre Tom, acesta a fost intotdeauna mai `baietas`, asa ca orice schimbare trece aproape neobservata la el. Porecla lui in State este `L.A. Guy`. Cei doi gemeni si-au cumparat o casa in L.A. si de multe ori pot fi gasiti in West Hollywood, in timp ce ceilalti doi colegi de trupa nici nu vor sa auda de mutare in America.

Iubitele lui Gustav si Georg sunt in Germania, iar cantaretii nu vor sa stea departe de ele, informeaza revista Glamour din Germania.

Potrivit unor zvonuri, Tokio Hotel ar fi castigat nu mai putin de 500.000 de euro pentru un recital de 10 minute, sustinut in Moscova, in conditiile in care in ultimele luni nu au scos nimic nou.

Ce ziceti de noul look al lui Bill Kaulitz? Ii sta bine?

Mai multe stiri despre: bill kaulitz look nou 
Publicat pe 22 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu