BestMusic.ro » Bitza » Bitza la Bucuresti SummerJam07

Bitza la Bucuresti SummerJam07


Weekend-ul acesta, in zilele de 1 si 2 septembrie, Bucurestiul va gazdui cea de-a doua editie a festivalului hip-hop SummerJam. Desfasurat in aer liber, la amfiteatrul Mihai Eminescu, SummerJam07 ii va avea drept invitati pe rapperii americani R.A. The Rugged Man, Defari, Cesar Comanche si Prozack Turner, alaturi de cei mai apreciati artisti din hip-hop-ul autohton.

La Familia, "Sindicatul" R.A.N.-S., K-Gula, Da Hood, Funktastics, Cedry2k, USM, Ad Litteram si Nimeni Altu ' sunt doar cateva dintre numele ce vor presta pe scena SummerJam07. Acestora li se adauga Bitza, cea mai recenta confirmare pe afisul festivalului.

Cu un CV cuprinzand trei albume solo si numeroase colaborari cu veterani ai genului, printre care Tataee, Cheloo, Grasu XXL si K-Gula, Bitza este unul dintre cei mai de succes artisti romani ai momentului. Rapperul lucreaza in prezent la cel de-al patrulea album, "Sufletul orasului", care urmeaza a fi lansat in aceasta toamna.

In fiecare zi a festivalului, incepand cu ora 8.30, pe terenurile Sport Arena din complex Politehnica se vor desfasura competitii de streetball si fotbal. Dupa ora 13.00, "actiunea" se va muta in amfiteatrul Mihai Eminescu pentru un adevarat maraton hip-hop, cu peste 20 de trupe si artisti, concursuri de breakdance si MC battle. Duminica seara, dupa ora 23.00, festivalul se va incheia cu un afterparty la Club Session, club apartinand rapperului Bitza.

Biletele pentru SummerJam07 pot fi achizitionate din magazinele Rulez (Str. Stirbei Voda nr. 87A) si Boarder's (Str. Berzei, langa agentia CFR) din Bucuresti si de la Terasa Shire din Vama Veche. Abonamentele pentru cele doua zile de festival costa 60 RON, iar biletele pe fiecare zi 40 RON.

Hades Records
Publicat pe 29 August 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram