BestMusic.ro » Bitza » Bitza lanseaza albumul Goana dupa fericire

Bitza lanseaza albumul Goana dupa fericire


Bitza lanseaza albumul Goana dupa fericire pe data de 4 februarie, impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Materialul are 13 piese 100% urban soul si contine colaborari cu B-Real (de la Cypress Hill), Holograf, Young De, Maximilian, Artan (Timpuri Noi) si Mario.

La productia instrumentalelor Bitza a lucrat cu Double L, Dribbler, RazOne, Sez, restul de beaturi fiind facute de artist impreuna cu Faibo X.

Primul single promovat si care va beneficia de un videoclip se numeste `Numele Tau` si este un remix al unei piese mai vechi Holograf: `Oriunde te vei afla`.

Materialul video a fost filmat la sfarsitul anului trecut, in regia lui Alex Ceausu (Ador Media) si va fi lansat curand pe posturile muzicale.

`Pentru cunoscatori si nu numai am inclus un `slagar` mai vechi, sub o forma noua, care se numeste `Vrrr of AutoTune`, legata de toti cantautorii si interpretii care folosesc efectul AutoTune pe voce (cunoscut si sub numele de `efectul Cher`, pentru ca artista in cauza a adus cea mai mare notorietate acestui procedeu)`, a scris Bitza pe blogul sau.

Concertul de lansare a albumului Goana dupa fericire va avea loc la inceputul lunii februarie, fiind deschis de un recital Maximilian.

Vor fi alaturi de el pe scena Pupe de la Vita de Vie, Artan, Dj FaiboX, Mario, dar si alti invitati surpriza, precum si un band (Dj-tobe-chitara-bas).

Credit foto: Monden.info

Mai multe stiri despre: lansari  albume  goana dupa fericire 
Publicat pe 21 Ianuarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram