BestMusic.ro » Bitza » "Dependentza", un nou single semnat Bitza featuring Kamelia

"Dependentza", un nou single semnat Bitza featuring Kamelia


Good news guys! Bitza lanseaza in aceasta luna nu nou single intitulat "Dependentza", care va promova al saptelea album din cariera lui "Linistea Partea II". Invitata lui speciala pe aceasta piesa este Kamelia.

Single-ul a fost lucrat in Studio 66, productia si compozitia muzicala fiind semnate de George Hora si Bitza. << "Am lucrat foarte bine cu George si Kamelia. A fost o energie foarte buna si ne place mult "Dependentza". >>, spune Bitza.

"Chimia cu Bitza in studio a fost una naturala si constructiva. Ne-am cunoscut toti 3 la un concert in Italia si am stiut ca vom face muzica frumoasa impreuna.", a completat Kamelia. Acest single marcheaza si inceputul unei colaborari pe termen lung intre Studio 66 Records si Red Clover Media. Studio 66 Records devine sublabel al casei de discuri Red Clover Media, fiind primul label din afara capitalei.

"Dependentza” este o piesa care creeaza dependenta de la prima ascultare. Pentru a fi la curent cu activitatea muzicala a lui Bitza, urmariti fb.com/BitzaRO. Pentru a afla mai multe despre proiectele muzicale ale Kameliei, urmariti fb.com/ KameliaOfficial.
Mai multe stiri despre: single nou  album nou  colaborari muzicale  piesa noua 2015 
Publicat pe 13 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram