BestMusic.ro » Bitza » Video interviu Bitza: Internetul e prezentul

Video interviu Bitza: Internetul e prezentul


Sufletu Orasului iese curand pe piata. E al 4-lea disc Bitza , si, ca si pan-acum, e plin de invitati. "Imi place sa fac muzica cu tovarasi.

E foarte interesant cand te-apuci sa faci o piesa cu cineva sa observi cum pune problema, modul in care vede el respectivul subiect" - spune Bitza . Sufletul orasului vine cu un aer fresh si cu mai multi producatori de negative, fata de discurile precedente.

Intrebat ce spune despre miscarea hip-hop din Romania, Bitza crede ca "oamenii ar trebui sa munceasca mai mult, pentru ca atata timp cat consideram doar hobby ceea ce se va intampla va avea un nivel muzical foarte scazut."

Pe de alta parte "ne luptam cu idei preconcepute, dar versurile de la noi sunt mai bune decat cele ale artistilor de afara, in multe cazuri. " Dar, mai spune Bitza, "hip-hop-ul romanesc are treaba lui independent de State, Franta, Germania; sa muncim la asta inainte sa-i pupam in cur p-aia de afara si sa o ardem bling-bling".

Sufletul Orasului e un produs independent. Bitza nu a fost neaparat interesat sa lucreze cu o casa de discuri, fiindca - citam "casele de discuri de la noi sunt in cadere libera - s-au trezit complet nepregatiti pentru provocarea asta care se numeste internet".

Nu vede in roz nici situatia posturilor care difuzeaza muzica: "au audiente din ce in ce mai mici, ceea ce e rezultatul unei politici care a functionat doar pe termen scurt. Internetul e prezentul chiar si la noi in tara".

Pe internet deci, mai precis pe bestmusic.ro, vezi interviul video cu Bitza .

bestmusic.ro
Mai multe stiri despre: interviu 
Publicat pe 20 Octombrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram