BestMusic.ro » Black Eyed Peas » Black Eyed Peas lanseaza `The E.N.D.` in iunie

Black Eyed Peas lanseaza `The E.N.D.` in iunie

Black Eyed Peas lanseaza `The E.N.D.` in iunie

Formatia Black Eyed Peas va lansa albumul `The E.N.D.` (The Energy Never Dies) pe data de 9 iunie 2009, informeaza Reuters.

`Cand va iesi pe piata, va contine 12 melodii, dar in ziua urmatoare ar putea fi 100 de cantece, 50 de schite, 1.000 de bloguri referitoare la `The End`, astfel incat energia intr-adevar nu moare niciodata (The Energy Never Dies)`, a explicat will.i.am titlul albumului pentru Billboard.

Primul single de promovare al `The E.N.D.` va fi `Boom Boom Pow`.

Dupa aparitia pe piata a albumului, formatia planuieste un turneu international de promovare.

Cel mai recent LP scos pe piata de Black Eyed Peas este `Monkey Business` (mai 2005). Materialul a inregistrat vanzari de 4.2 milioane de exemplare in Statele Unite, conform Nielsen SoundScan.

In 2006, Fergie a lansat un album solo, intitulat `The Dutchess`, care include doua single-uri no 1 in Billboard Hot 100: `London Bridge` si `Big Girls Don't Cry`.

Will.i.am a fost ocupat cu activitaile muzicale de promovare a actualului presedinte american Barack Obama. El a compus imnul `Yes We Can`, caruia i-a filmat si un vidoeclip in realizarea caruia a angrenat un numar foarte mare de vedete.

Anul trecut (2008), will.i.am s-a implicat si in realizarea animatiei `Madagascar: Escape 2 Africa`. Membrul Black Eyed Peas interpreteaza o piesa de pe coloana sonora a productiei si, mai mult de atata, i-a dat voce personajului Moto Moto.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: single  Black Eyed Peas  The END  Boom Boom Pow  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 18 Februarie 2009 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/