BestMusic.ro » Black Eyed Peas » Black Eyed Peas, Nelly Furtado, Scissor Sisters on-line de Revelion

Black Eyed Peas, Nelly Furtado, Scissor Sisters on-line de Revelion

Black Eyed Peas, Nelly Furtado, Scissor Sisters on-line de Revelion

Compania Nokia a anuntat ca MSN va fi singurul distribuitor on-line al mult asteptatului revelion Nokia, un eveniment muzical mondial care va avea loc in 5 capitale ale lumii pe 31 decembrie.

Printre artistii care vor concerta se numara Black Eyed Peas , Scissor Sisters , Nelly Furtado, John Legend si Atomic Kitten , ei putand fi urmariti live, gratis pe pagina de web nokianewyearseve.com.

`Revelionul Nokia reprezinta preocuparea noastra de a face legatura intre oameni si pasiunile lor. Ne asteptam ca aceasta sa fie cea mai mare petrecere de revelion cu peste 1, 3 milioane de participanti direct` a afirmat Jo Harlow, senior vice-presedinte la Nokia.

`Cu ajutorul MSN avem posibilitatea de a da o conotatie mondiala acestui eveniment. Astfel, iubitori de muzica de pe tot globul isi vor putea urmari artistii favoriti live in timp ce incepe numaratoarea inversa pentru ultimele secunde din 2006.`

`Suntem incantati sa colaboram cu Nokia, mai ales ca impartasim aceiasi pasiune - de interactiune intre oameni, creand experiente de comuniune exceptionale` a declarat si Gayle Troberman, senior director al echipei de divertisment din cadrul MSN.

Calatoria muzicala pe care o propune liderul mondial in comunicatii incepe de la est spre vest, plecand din Hong Kong (Harbour City Ocean), continuand cu Bombay (Stadionul Andheri), Poarta Brandenburg din Berlin , plaja Ipanema din Rio de Janeiro si incheindu-se in New York City.

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 22 Decembrie 2006 de BestMusic.ro