BestMusic.ro » Blacklist »  Un nou proiect muzical din Romania - Blacklist lanseaza single-ul de debut cu Carla’s Dreams – "Tequila”

 Un nou proiect muzical din Romania - Blacklist lanseaza single-ul de debut cu Carla’s Dreams – "Tequila”


Un nou proiect muzical lanseaza primul single. Blacklist prezinta "Tequila” in colaborare cu Carla’s Dreams.

"Tequila” a fost compusa si produsa de cei de la Blacklist in totalitate, o piesa fresh cu un sound perfect pentru club. Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de Khaled Mokhtar, iar styling RDStyling.

"Suntem onorati sa lansam prima noastra piesa chiar cu cei de la Carla’s Dreams. Le suntem recunoscatori si le multumim pentru incredere, pentru ca avem nevoie de sustinere”, au declarat Blacklist.

"Blacklist ne plac foarte mult, asa ca atunci cand ne-au propus sa colaboram pentru piesa ‘Tequila’, am acceptat imediat. Noi am ascultat si alte piese ale lor si putem spune ca este un proiect muzical care va avea succes si care merita sustinut. Le dorim ca publicul sa fie alaturi de ei.”, au spus Carla’s Dreams.

In perioada urmatoare, Blacklist vor lansa si alte piese compuse si produse de ei.

Inca din primele ore de la lansare, "Tequila” se bucura de apreciere, iar mesajele de incurajare de pe retelele de socializare sunt numeroase: "tii ca o melodie e buna atunci cand, dupa ce se termina, ii dai repeat, dupa care repeat si repeat!!”, "Din primele sunete deja voiam sa dansez, iar refrenul din prima l-am memorat! Este viitorul hit! ca de obicei: Bravo!”, "Melodia si videoclipul sunt geniale. Bravo, baieti!”, "Ceva nou, surprinzator si fresh!”, "noul hit, foarte buna piesa, o sa sparga cluburile!”.

Carla’s Dreams a lansat mai multe piese in ultima perioada: "Beretta” cu peste 18 milioane de vizualizari in aproape 2 luni de la lansare, "Frica” – aproape 6 milioane de vizualizari, "Inima” cu Delia care este locul 2 in trending pe YouTube, cu aproape 4 milioane de vizualizari intr-o saptamana
Mai multe stiri despre: piesa noua 2017  videoclip nou 2017 
Publicat pe 08 Decembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram