BestMusic.ro » Andreea Banica » Cat Music lanseaza platforma catmusic.me

Cat Music lanseaza platforma catmusic.me

Cat Music lanseaza platforma catmusic.me

Cat Music vine in aceasta toamna cu o noutate si lanseaza www.catmusic.me, o platforma interactiva prin intermediul careia fanii vor fi mai aproape de artisti, iar tinerii cantareti aflati la inceput de drum isi pot promova piesele.

Noul proiect a debutat miercuri, la ora 11.00, cu videoclipul "Cine esti tu pentru mine", cel mai recent single semnat Cristian Sanda si Jo, care poate fi vizionat timp de 24 de ore doar pe catmusic.me. Videoclipul va fi disponibil de joi pe pagina oficiala de YouTube a casei de discuri Cat Music.

Pe catmusic.me poti gasi videoclipuri in avanpremiera, galerii foto exclusive, interviuri si articole despre cariera si viata artistilor, dar si lucruri mai putin cunoscute despre ei. Mai mult decat atat, pe platforma fanii pot posta selfie-uri cu artistii, dar si piese proprii ce pot fi votate de prieteni si pot ajunge hit-uri.

Cat Music este una dintre cele mai importante case de discuri din Romania, iar din portofoliul de artisti fac parte nume ca Lidia Buble, What's Up, Ruby, Andreea Banica, Jo, Elena Gheorghe, Delia, Voltaj, Alex Velea, Diamante FMM si Noaptea Tarziu. Cu o prezenta de peste 10 ani pe YouTube, Cat Music este cel mai puternic canal din Romania, cu 3,7 milioane de abonati si peste 4,3 miliarde de vizualizari.
Publicat pe 08 Noiembrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu