BestMusic.ro » Andreea Banica » Cea mai tare colaborare: Andreea Banica si Oana Radu au lansat single-ul "Fie ca vrei, fie ca nu"

Cea mai tare colaborare: Andreea Banica si Oana Radu au lansat single-ul "Fie ca vrei, fie ca nu"


Cine si-ar fi imaginat o colaborare intre Andreea Banica si Oana Radu? Iata ca cele doua artiste au decis sa ne surprinda si lanseaza prima lor piesa impreuna, cu un mesaj girl power si un vibe urban-flirty - "Fie ca vrei, fie ca nu".

Piesa este compusa si produsa in studioul Epic Entertainment, iar artwork-ul este realizat de catre Neverland Place.

Atat Andreea, cat si Oana, au mai colaborat si cu alte artiste din Romania. Daca Andreea a lansat piesa "Doi", alaturi de Kaira, Oana a colaborat cu Rolla Sparks pentru "Fara glas"; fiecare dintre piese cu milioane de vizualizari pe YouTube.

Anul acesta, in luna mai, Andreea Banica a lansat piesa "Rain in July", featuring George, care pana in prezent are peste 8,5 milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, sexy-diva Andreea Banica ne-a cucerit cu numeroase piese, de la cele cu mesaje motivationale, calde, pop, la cele energice, catchy si in mood party, precum "Love in Brasil", "Acelasi iubit", "Electrified", "Samba", "In lipsa ta" (feat What's Up) etc.

Inca de la primul single, lansat in 2014, Oana Radu a colaborat cu Dr. Mako pentru single-urile lansate: "Tu", "Ea a fost prima" (feat Pacha Man), "Dragostea-i nebuna", dar si cel mai recent single, "Stai" (feat Doddy). Cei doi sunt si printre compozitorii pieselor lansate, fiecare dntre ele cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.
Mai multe stiri despre: colaborare  single nou  colaborari muzicale  piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 08 Noiembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram