BestMusic.ro » Blue Nipple Boy » Biografie Blue Nipple Boy

Biografie Blue Nipple Boy

Blue Nipple Boy

Blue Nipple Boy s-a nascut in vara lui 2010, in Bucuresti. cand chitaristul trupei, Catalin Boltasu, a avut initiativa de a infiinta formatia.

Alaturi de colegi din alte proiecte (toti instrumentisti) a reusit sa puna bazele trupei. Dupa cateva repetitii in formula initiala si multe auditii cu diversi vocali dornici sa faca parte din proiect, s-a aratat interesat Adrian Carciova. Si astfel, Catalin l-a cunoscut pe Adrian in cadrul unei auditii la sala de repetitie. Prima intalnire dintre cei doi n-a avut nici pe departe efectul pe care il cautau amandoi.

A urmat un schimb de mailuri si multe discutii cu Adrian care dupa aproximativ o saptamana s-a hotarat sa trimita o inregistrare cu o linie de voce pentru ceea ce urma sa devina primul single oficial al trupei, Special Invitation.

Din acel moment, lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura. Practic s-a nascut prima piesa Blue Nipple Boy, toti membri de pe atunci fiind impresionati de vocea lui Adrian. La scurt timp, s-a ales si numele actual al formatiei, dintr-o lunga lista de 60 de nume si astfel s-a conturat intregul concept al trupei, folosit si astazi.

Dupa cateva schimbari in componenta trupei, formula actuala este: Adrian Carciova – voce, Catalin Boltasu – chitara, Gabriel Balasa – percutie, Adrian Neacsu – bas, Alex Alexe – baterie.