BestMusic.ro » Blue Nipple Boy » Blue Nipple Boy - Bear Comes Naked videoclip

Blue Nipple Boy - Bear Comes Naked videoclip


Primul videoclip oficial al trupei Blue Nipple Boy a fost lansat in aceasta dimineata, in premiera nationala, la emisiunea Tonomatul DP2.

Piesa aleasa pentru `prima punere in scena` a fost `Bear Comes Naked`. Dupa `Special Invitation` si `Womanman`, `Bear Comes Naked` este cel de-al 3-lea single semnat Blue Nipple Boy, aflandu-se in acesta saptamana pe locul 1 in TopShow la Radio Guerrilla.

Zi de vara in natura, pret de 10 ore, Blue Nipple Boy s-au intrecut in a-si demonstra abilitatile si calitatile masculine, in speranta ca vor impresiona audienta exclusiv feminina. Din fericire si semn bun pentru cariera muzicala a trupei, singurul lucru care l-a impresionat pe fete a fost performance-ul baietilor pe insulita unui rau. Avand buget 0, videoclipul a fost regizat de Alexandru Balta si Radu Barbu, director de imagine. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Blue Nipple Boy, poti citi biografia trupei.

Blue Nipple Boy - Bear Comes Naked videoclip
Mai multe stiri despre: muzica 2011  lansari videoclipuri 
Publicat pe 03 Iunie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram