BestMusic.ro » Blue Nipple Boy » Blue Nipple Boy la Sziget Festival 2012

Blue Nipple Boy la Sziget Festival 2012


Trupa romaneasca de indie/alternative Blue Nipple Boy va concerta miercuri 8 august la Sziget Festival 2012 Budapesta, pe scena Open Civil Stage.

Blue Nipple Boy este o formatie din Bucuresti, infiintata in 2010. Piesele lor sunt un melanj muzical original de acoustic pop, rock, reggae, bossa nova, 8 bit, hip hop si altele.

In mai putin de doi ani, bucurestenii de la Blue Nipple Boy au participat la cele mai importante festivaluri si concerte din Romania, fiind prezenti pe marile scene de la B’Estfest, Peninsula Felsziget, Arenele Romane, Sala Palatului sau Street Heroes.

Au lansat mai multe single-uri deja foarte cunoscute ca Womanman, Bear Comes Naked, Salta Montes sau coverul piesei Hot cantata de INNA, ocupand multe saptamani consecutive topurile radio din Romania.

Editia 2012 a Sziget Festival este una speciala, fiind a 20 a din istoria festivalului, pe numeroasele scene urcand artisti ca: The Roots, The Killers, Paolo Nutini, The Stone Roses, Placebo, Snoop Dog, Hurts, The XX, Korn si multi altii.
Mai multe stiri despre: concerte 2012  festivaluri 2012  sziget 2012 
Publicat pe 02 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram