BestMusic.ro » Blue Nipple Boy » Asculta EP-ul de debut Blue Nipple Boy - United in exclusivitate pe Deezer (audio)

Asculta EP-ul de debut Blue Nipple Boy - United in exclusivitate pe Deezer (audio)


"United", EP-ul de debut Blue Nipple Boy, este disponibil incepand de astazi la pre-streaming exclusiv pe Deezer. Lansarea oficiala va avea loc pe 8 mai, la The Tube.

""Imagine the world without violence” – este laitmotivul acestui EP. United vorbeste atat despre lumea si timpul in care traim, dar imagineaza in acelasi timp si lumea in care ar trebui sa traim, asa cum o vedem noi: toleranta, incapatoare si mult mai linistita. Descrie o poveste a culorilor, a pacii si a convieturii fara diferente de rasa, culoare, bogatii sau teritorii. De aici si numele albumului, toate "antonimiile” adunate si aduse in stare de echilibru, intr-un singur loc. In plus, odata cu acest material am incercat sa impartasim mai mult din emotiile si intrebarile noastre, ne-am deschis mai mult ca niciodata in fata publicului. De aceea, este un produs foarte important pentru noi" spune Catalin Boltasu, fondatorul Blue Nipple Boy.

"United” este un produs Blue Nipple Boy, inregistrat si mixat de Benzen (Vadim Palos).

Saptamana trecuta, trupa a lansat si videoclipul single-ului ce da titlul EP-ului. Urmariti-l aici.

Blue Nipple Boy - United EP este un album distribuit de BestMusic Digital Distro, serviciul de monetizare si distributie digitala prin care artistii isi pot distribui contentul catre peste 40 de platforme din intreaga lume.
Mai multe stiri despre: streaming  albume 2014  bestmusic digital distro 
Publicat pe 05 Mai 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram