BestMusic.ro » Blue Nipple Boy » Blue Nipple Boy lanseaza EP-ul de debut - United pe 8 mai (preview / tracklist)

Blue Nipple Boy lanseaza EP-ul de debut - United pe 8 mai (preview / tracklist)


Blue Nipple Boy lanseaza pe 8 mai EP-ul de debut, "United”, un material de patru piese. Lansarea va fi marcata printr-un concert special ce va avea loc in The Tube, incepand cu ora 21.00. Intrarea la eveniment este libera.

""Imagine the world without violence” – este laitmotivul acestui EP. United vorbeste atat despre lumea si timpul in care traim, dar imagineaza in acelasi timp si lumea in care ar trebui sa traim, asa cum o vedem noi: toleranta, incapatoare si mult mai linistita. Descrie o poveste a culorilor, a pacii si a convieturii fara diferente de rasa, culoare, bogatii sau teritorii. De aici si numele albumului, toate "antonimiile” adunate si aduse in stare de echilibru, intr-un singur loc. In plus, odata cu acest material am incercat sa impartasim mai mult din emotiile si intrebarile noastre, ne-am deschis mai mult ca niciodata in fata publicului. De aceea, este un produs foarte important pentru noi" spune Catalin Boltasu, Blue Nipple Boy.

Pentru ca seara sa fie una cu adevarat speciala, invitatii Blue Nipple Boy sunt: Julius DJ responsabil cu warm-ul si after party-ul serii, LAZY FRIDAY, o trupa foarte fresh infiintata in vara anului 2013 care va asigura opening act-ul pe ritmuri de reggae cu influente jazz, indie si funk, Peejay Vincent (african djembe) si Denis Matei (chitara) care vor canta alaturi de Blue Nipple Boy pe una dintre piesele de pe EP.

"United” este un produs Blue Nipple Boy, inregistrat si mixat de Benzen (Vadim Palos), producatorul cu care trupa a colaborat pentru toate single-urile de pana acum.

EP-ul Blue Nipple Boy va putea fi ascultat in exclusivitate pe Deezer incepand cu data de 2 mai.

Blue Nipple Boy - United (preview)

Blue Nipple Boy - United | tracklist:

1. Rainbow (EP version)
2. C’mon Dance
3. United
4. Eden
Mai multe stiri despre: lansari albume  albume 2014 
Publicat pe 22 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram