BestMusic.ro » Blue Nipple Boy » Blue Nipple Boy - United (videoclip nou)

Blue Nipple Boy - United (videoclip nou)


'Uniti, indiferent de culoarea pielii si locul de origine, putem lupta pentru o lume fara violenta' este mesajul noului single Blue Nipple Boy, "United", al carui videoclip, filmat pe strazile din Bucuresti, a fost lansat astazi.

Piesa da titlul primului EP Blue Nipple Boy, ce va fi lansat pe 8 mai in The Tube, printr-un concert cu intrare libera. Materialul, distribuit de Bestmusic Digital Distro, va fi disponibil in exclusivitate pe Deezer incepand cu data de 2 mai.

""Imagine the world without violence” – este laitmotivul acestui EP. United vorbeste atat despre lumea si timpul in care traim, dar imagineaza in acelasi timp si lumea in care ar trebui sa traim, asa cum o vedem noi: toleranta, incapatoare si mult mai linistita. Descrie o poveste a culorilor, a pacii si a convieturii fara diferente de rasa, culoare, bogatii sau teritorii. De aici si numele albumului, toate "antonimiile” adunate si aduse in stare de echilibru, intr-un singur loc. In plus, odata cu acest material am incercat sa impartasim mai mult din emotiile si intrebarile noastre, ne-am deschis mai mult ca niciodata in fata publicului. De aceea, este un produs foarte important pentru noi" spune Catalin Boltasu, fondatorul Blue Nipple Boy. Un preview al materialului gasiti aici.

Blue Nipple Boy - United (videoclip nou)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014  muzica aprilie 2014 
Publicat pe 25 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram