BestMusic.ro » Blue Nipple Boy » Concurs incheiat: Castiga invitatii la concertul Blue Nipple Boy din Mojo Club

Concurs incheiat: Castiga invitatii la concertul Blue Nipple Boy din Mojo Club


Trupa Blue Nipple Boy va invita pe 10 mai, de la ora 20:00, in Mojo Club din Bucuresti, pentru a-i gusta acordurile eclectice, acustica jucausa si pentru a ne lepada, un timp, de tumultul citadin poluant printr-o calatorie prin aproape toate stilurile muzicale posibile.

Bestmusic.ro ofera doua invitatii duble la acest eveniment. Daca iti doresti sa mergi si tu la concert, spune-ne, intr-un comentariu la acest articol, cum ai defini muzica Blue Nipple Boy in trei cuvinte.

Update: Concurs incheiat. Castigatorii sunt Ana-Maria Radu si Razvan Bogza. Felicitari! Vom transmite numele voastre organizatorilor si veti fi trecuti pe lista de invitati. Sunteti asteptati la intrare cu buletinul.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Succes!

Perioada de desfasurare a concursului: 2 mai - 9 mai 2012.

Observatie:
Bestmusic.ro foloseste Facebook Social Plugin pentru comentarii. Daca nu vedeti sectiunea de comentarii din josul paginii, dezactivati AdBlock-ul pentru aceasta pagina.

In caz ca nu ati ascultat inca Blue Nipple Boy (desi e putin probabil), v-am prezentat cu putin timp in urma cateva piese din repertoriul lor, pe care le puteti descarca gratuit. Tot recent, baietii au lansat si cel mai nou clip, Salta Montes, pe care il puteti urmari mai jos.

Blue Nipple Boy - Santa Montes (videoclip)


Seara va fi deschisa de trupa electro-pop YellLow.

Acesta este un eveniment respectabil si relaxat. Intrarea in incinta clubului se va face incepand cu ora 20:00, iar concertul va incepe la ora 21:00.

Pretul unui bilet este de 20 de lei. Rezervari la: 0760 263 496.
Mai multe stiri despre: concursuri  concerte 2012 
Publicat pe 02 Mai 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram