BestMusic.ro » Blue Nipple Boy » Lansarea Blue Nipple Boy - United, mutata in The Silver Church, pe 14 mai

Lansarea Blue Nipple Boy - United, mutata in The Silver Church, pe 14 mai


Concertul de lansare a EP-ului Blue Nipple Boy - "United", ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 8 mai in The Tube, se muta in The Silver Church Club, cu o saptamana mai tarziu, pe 14 mai.

Motivul schimbarii locului de desfasurare a concertului ar fi ca trupa a fost anuntata pe ultima suta de metri ca proprietarul The Tube a programat o petrecere privata in seara de 7 mai, fara a oferi o explicatie trupei, ce inchiriase locatia cu cateva luni inainte.

"Din cauza lipsei de profesionalism de care a dat dovada clubul The Tube din Bucuresti, suntem nevoiti sa mutam concertul de lansare a EP-ului "United" pentru data de miercuri 14 mai, in clubul The Silver Church.

Cu 3 zile inainte de lansare (i.e. ieri, 5 mai) am fost anuntati ca patronul The Tube a hotarat anularea eventului fara nicio explicatie pertinenta, pe motiv ca acesta doreste sa organizeze o petrecere privata in ziua de 8 mai si nu il intereseaza cine a rezervat clubul. Mentionam ca aceasta locatie a fost rezervata cu multe luni inainte, lucru ignorat total de coducerea clubului.

Dorim sa tragem un semnal de alarma catre toate trupele din Bucuresti si din tara, sa ocoleasca acest club, intrucat sunt incapabili sa gestioneze gazduirea eventurile de orice fel, sunt neseriosi si dau dovada de amatoricism in tot ceea ce fac."

Blue Nipple Boy - United EP este un album distribuit de BestMusic Digital Distro, serviciul de monetizare si distributie digitala prin care artistii isi pot distribui contentul catre peste 40 de platforme din intreaga lume. Materialul poate fi ascultat saptamana aceasta la pre-streaming exclusiv pe Deezer.
Mai multe stiri despre: lansari albume  concerte 2014 
Publicat pe 06 Mai 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram