BestMusic.ro » Blur »  Alex James, basistul trupei Blur,a spus ca Taylor Swift este "mai mare decat The Beatles"

 Alex James, basistul trupei Blur,a spus ca Taylor Swift este "mai mare decat The Beatles"


Basistul grupului britanic Blur a discutat despre dominatia artistilor solo in indistria muzicala din prezent, afirmand ca Taylor Swift esre "mai mare decat The Beatles".

Saptamana trecuta, Blur a continuat promovarea materialului "The Magic Whip", primul dupa o pauza de 12 ani, printr-un show in Hyde Park din Londra. In cadrul evenimentului, James se intreba daca Blur ar mai fi fost la fel de faimosi daca si-ar fi inceput cariera in prezent.

"Un artist mare este inca mare si recunoscut la nivel global, ca Taylor Swift, care este mai mare decat The Beatles.", a spus James pentru Digital Spy.

Recent, ci ceilalti membri Blur si-au aratat admiratia pentru Taylor Swift. Chitaristul Graham Coxon a descris-o pe artista ca fiind "o persoana cu opinii stilate".

James a mai adaugat ca Taylor este mai mare decat oricine altcineva si ca nu exista motive pentru care cineva sa nu o placa.
Mai multe stiri despre: trupe de baieti  artisti internationali 
Publicat pe 24 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram