BestMusic.ro » Blur » Blur au interpretat live doua noi piese la BBC Two (video)

Blur au interpretat live doua noi piese la BBC Two (video)

Blur au interpretat live doua noi piese la BBC Two (video)

Blur continua sa isi promoveze albumul "The Magic Whip". Dupa ce in urma cu putina vreme au lansat videoclipul single-ului "Lonesome Street", componentii trupei au fost prezenti in cadrul emisiunii "Later...with Jools Holland" de la BBC Two. Aici au interpretat live doua noi piese incluse pe acest material.

"Ong Ong" si "I Broadcast" si-au facut debutul TV spre bucuria tuturor fanilor care au asteptat multi ani pentru un nou material semnat Blur.

Viitorul material, este menit sa incheie pauza discografica a trupei care a durat 12 ani. "The Magic Whip" a luat nastere in Hong Kong in pauza turneului pe care trupa l-a sustinut in mai 2013. Timp de cinci zile Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James si Dave Rowntree au inregistrat pentru acest material.

Dupa cele 5 zile petrecute in studio s-au intors la programul de concerte si au pus pe pauza inregistrarile pana in noiembrie 2014, cand Graham a "revazut" piesele. In acel moment, in peisaj a intrat Stephen Street, un vechi colaborator al trupei, iar Damon Albarn a scris versurile celor 12 piese care compun materialul "The Magic Whip".
Mai multe stiri despre: piesa noua 2015  piese noi 2015 
Publicat pe 16 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram