BestMusic.ro » Blur » Blur au impartasit fanilor o noua piesa  - "My Terracotta Heart" (audio)  

Blur au impartasit fanilor o noua piesa  - "My Terracotta Heart" (audio)  

Blur au impartasit fanilor o noua piesa  - "My Terracotta Heart" (audio)
 

Dupa ce au dat drumul pieselor "Go Out", "Lonesome Street", "There are Too Many Of Us" si "Ong Ong", iata ca trupa britanica mai face inca o dezvaluire. Piesa "My Terracotta Heart" extrasa de pe "The Magic Whip" a fost lansata spre deliciul publicului care asteapta cu nerabdare sa asculte in intregime noul material semnat Blur.

Viitorul material, este menit sa incheie pauza discografica a trupei care a durat 12 ani. "The Magic Whip" a luat nastere in Hong Kong in pauza turneului pe care trupa l-a sustinut in mai 2013. Timp de cinci zile Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James si Dave Rowntree au inregistrat pentru acest material.

Dupa cele 5 zile petrecute in studio s-au intors la programul de concerte si au pus pe pauza inregistrarile pana in noiembrie 2014, cand Graham a "revazut" piesele. In acel moment, in peisaj a intrat Stephen Street, un vechi colaborator al trupei, iar Damon Albarn a scris versurile celor 12 piese care compun materialul "The Magic Whip".

Trupa se gandeste sa porneasca si un turneu pentru promovarea aceastui material, dar totul depinde de fani.
Mai multe stiri despre: album nou  piesa noua 2015 
Publicat pe 20 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram