BestMusic.ro » Blur » Blur va sustine un concert gratuit in Brooklyn 

Blur va sustine un concert gratuit in Brooklyn 

Blur va sustine un concert gratuit in Brooklyn 

Dupa ce in urma cu putin timp Blur si-au anuntat prezenta in cadrul emisiunii "The Tonight Show...Starring Jimmy Fallon" pe 30 aprilie, grupul a mai facut un anunt important pentru fanii dinn Statele Unite.

Britanicii vor sustine un concert gratuit in Brooklyn, vineri, la Brooklyn`s Music Hall of Williamsburg. Concertul este menit sa sarbatoreasca lansarea albumului "The Magic Whip". Show-ul din Brooklyn este sponsorizat de Converse.

Blur au spus ca se vor gandi la un turneu in Statele Unite pentru promovarea albumului "The Magic Whip", doar daca albumul se va bucura de un succes comercial. Britanicii vor fi oaspeti pe 30 aprilie in emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Aparitia marcheaza astfel prima prezenta pe teritoriul Statelor Unite dupa Festivalul Coachella, editia din 2013.

Pana in prezent, Blur au mai sustinut un show similar in Londra pentru a promova "The Magic Whip" si au lansat cateva single-uri extrase de pe acest album. Cel mai recent este "My Teracotta Heart".
Mai multe stiri despre: primul concert  concert gratuit 
Publicat pe 29 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram