BestMusic.ro » Blur »  Blur vor avea prima aparitie in Statele Unite dupa doi ani, la emisiunea lui Jimmy Fallon

 Blur vor avea prima aparitie in Statele Unite dupa doi ani, la emisiunea lui Jimmy Fallon

 Blur vor avea prima aparitie in Statele Unite dupa doi ani, la emisiunea lui Jimmy Fallon

Blur au spus ca se vor gandi la un turneu in Statele Unite pentru promovarea albumului "The Magic Whip", doar daca albumul se va bucura de un succes comercial. In timp ce fanii mai au de asteptat cateva zile pana cand vor putea pune mana pe noul album Blur, trupa deja are biletele de avion pentru America rezervate.

Britanicii vor fi oaspeti pe 30 aprilie in emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Aparitia marcheaza astfel prima prezenta pe teritoriul Statelor Unite dupa Festivalul Coachella, editia din 2013.

Pana acum, nu sunt programate date pentru America, dar Blur vor avea concerte in toata lumea, din Marea Britanie pana in Hong Kong.

Viitorul materialal trupei este menit sa incheie pauza discografica care a durat 12 ani. "The Magic Whip" a luat nastere in Hong Kong in pauza turneului pe care trupa l-a sustinut in mai 2013. Timp de cinci zile Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James si Dave Rowntree au inregistrat pentru acest material.

Dupa cele 5 zile petrecute in studio s-au intors la programul de concerte si au pus pe pauza inregistrarile pana in noiembrie 2014, cand Graham a "revazut" piesele. In acel moment, in peisaj a intrat Stephen Street, un vechi colaborator al trupei, iar Damon Albarn a scris versurile celor 12 piese care compun materialul "The Magic Whip".
Mai multe stiri despre: album nou  emisiuni tv 
Publicat pe 27 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram