BestMusic.ro » Bob Marley » Drepturile de autor incurca documentarele despre Bob Marley

Drepturile de autor incurca documentarele despre Bob Marley

Drepturile de autor incurca documentarele despre Bob Marley

Familia lui Bob Marley a refuzat sa acorde licenta celor de la Weinstein Co. pentru a folosi muzica artistului in viitorul film biografic, in ciuda faptului ca sotia lui Bob Marley – Rita, este producator.

Motivul pentru aceasta este competitia creata de documentarul ce va fi realizat de Martin Scorsese si care va fi produs de compania detinuta de familia cantaretului – primul ce va cuprinde muzica realizata de legenda reggae.

Familia artistului a mentionat ca nu a stiut ca filmul realizat de Weinstein va fi lansat atat de curand si ca astfel va pune in pericol celalalt proiect.

`Martin Scorsese nu vrea sa lanseze documentarul in paralel . Toate eforturile noastre se indreapta acum catre aceasta. Credem ca proiectul acesta este cea mai buna metoda de a comemora viata tatalui meu, iar orice alt film realizat pe subiect va fi gol fara muzica lui` a declarat Ziggy Marley.

`Atunci cand am vandut drepturile de autor pentru film celor de la Weinstein, contractul nu includea si drepturile asupra muzicii sotului meu` a declarat Rita Marley.

Bestmusic
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 21 Martie 2008 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/