BestMusic.ro » Bob Marley » The Wailers il aduc pe Bob Marley la Bucuresti

The Wailers il aduc pe Bob Marley la Bucuresti

The Wailers il aduc pe Bob Marley la Bucuresti

The Wailers, legendara trupa a lui Bob Marley, va sustine un concert inedit pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in data de 10 septembrie 2010.

Artistii vor reinvia muzica reggae pentru publicul roman care iubeste acest stil de muzica si doreste sa se bucure din nou de un spectacol marca `Bob Marley`.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul international `The 40th Anniversary Tour` ce marcheaza 4 decenii de existenta a trupei. In deschidere, va canta formatia romaneasca de reggae `El Negro`.

Bob Marley a cantat timp de 12 ani impreuna cu The Wailers, iar la 29 de ani dupa disparitia lui, pionierii muzicii reggae continua sa incante milioanele de fani din intreaga lume.

Melodiile celebre care l-au facut pe Bob Marley liderul incontestabil al stilului reggae, vor rasuna pentru prima data live la Bucuresti: `I Shot the Sheriff`, `No Woman, No Cry`, `Could You Be Loved`, `Stir It Up`, `Redemption Song` sau `One Love`.

The Wailers a fost fondata in 1969 chiar de Bob Marley. Din pionieri ai genului reggae, muzicienii au reusit sa transforme acest nou stil muzical intr-un adevarat fenomen global, devenind astfel simbolurile Jamaicane pe tot mapamondul.

Vezi mai jos trupa The Wailers interpretand faimosul hit `Stir it up`:

The Wailers - Stir it up pe www.playmymusic.ro
Mai multe stiri despre: Bob Marley  concert Sala Palatului  concerte 2010  The Wailers concert  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 19 Mai 2010 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/