BestMusic.ro » Bob Marley » 69 de ani de la nasterea lui Bob Marley, celebrati pe 7 februarie in Pod La Historia | castiga vouchere de consumatie

69 de ani de la nasterea lui Bob Marley, celebrati pe 7 februarie in Pod La Historia | castiga vouchere de consumatie

69 de ani de la nasterea lui Bob Marley, celebrati pe 7 februarie in Pod La Historia | castiga vouchere de consumatie

Pe data de 7 februarie 2014 iubitorii muzicii reggae isi dau intalnire in locatia numita In Pod La Historia (str Sfantul Dumitru nr 3, etaj 2, Centru Vechi, Bucuresti) pentru o noua editie Reggae Fry-day.

Pe 7 februarie 2014 vom celebra cu ocazia acestui eveniment, 69 de ani de la nasterea regelui neincoronat al muzicii reggae, Bob Marley (6 feb 1945 – 11 mai 1981).

Petrecerea va fi una tematica, in sensul in care ne vom bucura sufletul ascultand si dansand preponderent pe muzica lui Bob, dar si a celorlalti Marley: Damian, Stephen, Kymani, Ziggy, Julian, Jo Mersa sau Daniel Bambaata.

Intrarea este libera! Spectacolul incepe la ora 22.00.

Castiga trei vouchere de consumatie valabile in seara evenimentului pe pagina noastra de Facebook

Line-Up:

Ras T (dj set)

Ras T si-a inceput activitatea muzicala in 2010, in Bucuresti. Prezent la majoritateaevenimentelor reggae din ultima vreme, Ras T este unul dintre cei mai activi DJ ai scenei reggae si nu numai din Romania. Mixurile sale reggae contin piese roots, new-roots sidancehall si au fost foarte apreciate atat de catre publicul prezent la party-uri cat si in mediul online. De asemenea, seturile sale contin influente hip-hop, r&b, dubstep, trap, electro si house.

In prezent mixeaza in fiecare sambata la Elephant Pub & Club, in cadrul petrecerii WE LOVE MUSIC unde imbina genurile muzicale enumerate anterior. WE LOVE MUSIC este una dintre cele mai apreciate petreceri de gen din Bucuresti.

Phlo (Costa Del Dub) (dj set)

DJ, producator si interpret, Phlo este membru al noului proiect live band numit Costa Del Dub. Pe numele sau real Florian Avramescu, Phlo poate include in setul sau diverse stiluri ale genului reggae, de la roots la dancehall, pastrand in piesele propuse valoarea lor conscious.

King Julien (dj set)

King Julien este prezent la butoane pe scena reggae din Romania incepand cu anul 2012. De asemenea, el este membru fondator al site-ului Zona Reggae si totodata al seriilor de party-uri Reggae Fry-day si Roots Revival. Indragostit de muzica reggae, King Julien este capabil sa faca publicul sa danseze pana la ultima picatura de energie, datorita seturilor antrenante pe care le propune.

Pe acesta il puteti gasi la butoane si in Goblin, in fiecare miercuri, la evenimentul saptamanal numit Burn Babylon.

Thank Jah It’s Friday!
Mai multe stiri despre: concursuri  tribut bob marley  concerte 2014  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 29 Ianuarie 2014 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/