BestMusic.ro » Boier Bibescu » Boier Bibescu si-a facut casa de productie si lanseaza un remix pentru 'Condimente'

Boier Bibescu si-a facut casa de productie si lanseaza un remix pentru 'Condimente'

Boier Bibescu si-a facut casa de productie si lanseaza un remix pentru 'Condimente'

Boier Bibescu si-a marit echipa de artisti de la studio si a reusit astfel sa puna pe picioare o noua casa de productie, "Big Up Music”.

Cu Sonny Flame, JerryCo, Dj LLP, Colors in Stereo si Mario Moretti in componenta Big Up Music, Boier Bibescu si DJ LLP dau drumul sirului de lansari si colaborari printr-un remix facut la piesa "Condimente” (Nosfe feat. Ruby).

"Studio am inca de la 17 ani. Daca la inceput era ceva improvizat intr-o camera, acum are sculele necesare si un loc special dedicat muzicii. Lipsea casa de productie. Eu am colaborat de-a lungul timpului cu toti artistii pe care ii are acum "Big Up Music” si am hotarat sa avem un loc al nostru unde sa crestem impreuna si sa facem muzica pentru toate gusturile”, spune Boier Bibescu despre noul lui proiect, Big Up Music.

Cei 6 artisti din noua casa de productie a lui Boier Bibescu si-au propus ca in fiecare saptamana sa lanseze cate doua piese, din stiluri diferite de muzica, astfel sa fie un canal diversificat, de la remixuri si piese de club, pana la pop si hip-hop etc.
Mai multe stiri despre: remixuri  casa de discuri 
Publicat pe 17 August 2016 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu