BestMusic.ro » Boier Bibescu » Din culisele clipului “Imi e dor”, Boier Bibescu feat. Alex Velea

Din culisele clipului “Imi e dor”, Boier Bibescu feat. Alex Velea

Din culisele clipului “Imi e dor”, Boier Bibescu feat. Alex Velea

La o luna distanta de cand s-a casatorit, Boier Bibescu a recreat unele momente speciale din propria nunta pentru videoclipul noului lui single, "Imi e dor”, un featuring cu Alex Velea.

Chiar daca traditia spune ca mireasa trebuie furata de la nunta, de data aceasta, cel rapit a fost Boier Bibescu, conform scenariului videoclipului. "Vinovat” de acest lucru este chiar Alex Velea care, pe langa prieten vechi si colaborator pe plan profesional, este si nasul de cununie al lui Boier Bibescu.

In regia lui Dan Petcan, clipul ne introduce intr-o atmosfera de party in aer liber, la piscina, inconjurati de o gramada de prieteni pusi pe distractie, dar si intr-un mediu mai elegant, in restaurant, asa cum cere protocolul de nunta.

Despre filmarile ce au durat aproape 24 de ore, Boier Bibescu spune: "A fost funny la filmari, in special partea in care a trebuit sa dansez. Mi-a iesit limba de un cot repetand coregrafiile pentru ca eu sunt obisnuit sa cant, sa produc, sa compun, dar nu sa si dansez . Asa ca m-am distrat si eu, dar mai ales cei vreo 50 de oameni din jurul meu”.

Pana la aparitia videoclipului, iata cateva fotografii de la filmarea acestuia.

Credit imagini: Octavian Lucian Foto
Mai multe stiri despre: single nou  poze filmari  filmari videoclipuri 
Publicat pe 22 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu