BestMusic.ro » Bon Jovi » Rock Fm cauta trupa pentru deschiderea concertului Bon Jovi

Rock Fm cauta trupa pentru deschiderea concertului Bon Jovi

Rock Fm cauta trupa pentru deschiderea concertului Bon Jovi

Rock Fm este primul post de radio din Romania care lanseaza o provocare de maxima anvergura trupelor aspirante de rock romanesc.

"Wanted: Demo & Live” este numele concursului care acorda unei trupe neconsacrate sansa de a canta, la Bucuresti, in deschiderea uneia dintre cele mai faimoase trupe rock din lume: Bon Jovi.

Pentru a participa, trupele trebuie sa incarce pe site-ul www.rockfm.ro trei piese in format audio si un link catre o filmare a unei reprezentatii live. Perioada de inscriere la concurs este 27 iunie – 3 iulie 2011.

Formatiile finaliste vor fi alese in urma voturilor utilizatorilor site-ului www.rockfm.ro (ponderea voturilor este de 50%), si de juriul compus din DJ-ii Rock Fm si de reprezentantii D&D East Entertainment, organizatorii concertului Bon Jovi in Romania.

Trupele finaliste, trei la numar, vor fi anuntate in data de 4 iulie. Pe 6 iulie va fi desemnata trupa castigatoare, in urma unei reprezentatii live sustinuta in fata publicului si a membrilor juriului, in conditii de concert asigurate de Rock Fm, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Unul dintre cei mai entuziasti sustinatori ai campaniei "Wanted: Demo and Live” este nimeni altul decat Cristian Hrubaru, directorul de programe Rock Fm. "Inca de la infiintare, am primit nenumarate mailuri prin care ni se solicita sa sprijinim rock-ul tanar romanesc si trupele inca necunoscute. Acum este momentul vostru: 10 iulie 2011 poate fi data care va schimba radical viata. Sunteti gusteri daca nu va bagati! Este o sansa la care multi doar viseaza. Rock Fm va da ocazia sa va faceti un debut spectacol, in fata a peste 50.000 de spectatori.”


Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro
Mai multe stiri despre: bon jovi bucuresti  concert bon jovi bucuresti  concert bon jovi 2011 
Publicat pe 27 Iunie 2011 , de romania bestmusic

Adauga un comentariu