BestMusic.ro » Bon Jovi » Vezi cine canta in deschidere la Bon Jovi!

Vezi cine canta in deschidere la Bon Jovi!

Vezi cine canta in deschidere la Bon Jovi!

Finala competitiei Wanted: Demo & Live, initiata de Rock Fm a fost incendiara.

Cele 3 trupe finaliste: Oldgreen, QuantiQ si Stillborn au dat tot ce au avut mai bun pe scena Hard Rock Cafe.

Juriul competitiei, format din DJ-ii Rock Fm si reprezentantii D&D East Entertainment a fost pus la grea incercare.

Fiecare dintre cele trei trupe finaliste a sustinut un mini-recital, prezentand juriului, si publicului, totodata, cele mai bune 4 piese din repertoriu.

Decizia a fost extrem de dificila, rezultatul final fiind o surpriza pentru toti cei prezenti. Toate trupele participante au fost castigatoare: Oldgreen va deschide festivalul Rock the City din 2012, iar QuantiQ si Stillborn vor canta in deschiderea concertului Bon Jovi, din 10 iulie, din Piata Constitutiei.

Cristian Hrubaru si Denise Sandulescu – director general D&D East Entertainment - au anuntat QuantiQ ca fiind trupa castigatoare. Imediat, spiritele s-au incins, pentru ca fanii Stillborn, prezenti in numar foarte mare, s-au simtit nedreptatiti. Surpriza serii a venit in momentul in care cei doi au anuntat faptul ca, in deschidere la Bon Jovi vor canta nu una, ci doua trupe – cea de-a doua formatie castigatoare fiind Stillborn. Atmosfera a devenit, in acel moment, exploziva!

Pentru prima oara in Romania, un post de radio a reusit sa sa puna la ROCK de cinste doua trupe debutante, pe scena cu una dintre cele mai mari trupe de rock din lume; Bon Jovi.

Mai multe stiri despre: concursuri  bon jovi romania  bon jovi bucuresti  concurs dechidere bon jovi 
Publicat pe 07 Iulie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu